Niet langer ondersteunde browser:
Het ziet ernaar uit dat wij uw browser niet meer ondersteunen. Hierdoor kunnen sommige features niet werken.
Haarden en kachels Online info & inspiratie over de verschillende
soorten haarden en kachels.
header image
Haarden en kachels

Inbouwhaarden: mogelijkheden en prijzen

Inbouwhaarden zijn te verkrijgen in verschillende modellen, afwerkingsmaterialen en warmtebronnen.  Ze worden voornamelijk gebruikt om bij renovaties en nieuwbouwwoningen.  Meer info over de verschillende soorten vind je hier.

 

Soorten inbouwhaarden

Inbouwhaarden zijn te verkrijgen met verschillende soorten brandstof.  Zo kan je onder meer inbouwhaarden verkrijgen op basis van hout, gas en elektriciteit. Wat de voordelen zijn van deze specifieke soorten inbouwhaarden overlopen we hier:

inbouwhaard op hout Inbouwhaarden op hout

Inbouwhaarden  op hout brengen sfeer en gezelligheid.  Bovendien behalen houtkachels een hoog rendement. Daarnaast is hout als brandstof goedkoop. Houtkachels vereisen wel meer werk, pelletkachels uitgezonderd. Lees hier meer informatie over houtkachels.

 

inbouwhaarden op elektriciteit Inbouwhaarden op elektriciteit

Inbouwhaarden op elektriciteit kunnen makkelijk de sfeer van een echte open haard imiteren en zijn enorm snel te installeren.  Bovendien heb je geen schoorsteen of rookkanaal nodig. Er bestaan verschillende technieken om een haardvuur na te bootsen, inclusief waterdamp. Lees hier meer informatie over elektrische haarden.

 

inbouwhaarden op gas Inbouwhaarden op gas

Inbouwhaarden op gas zijn onderhoudsvriendelijk en makkelijk in gebruik. Je bedient ze met een druk op de knop. Daarnaast zijn ook zuinig en vriendelijk voor het milieu. Bovendien zijn ze veilig. Het enige nadeel aan gaskachels is de prijs van de brandstof. Gasprijzen kunnen onderhevig zijn aan schommelingen. Lees hier meer informatie over gaskachels.

 

Prijzen inbouwhaarden

Inbouwhaarden zijn te verkrijgen in verschillende uitvoeringen, afwerkingsmaterialen en warmtebronnen. Afhankelijk daarvan wordt de prijs bepaald. Voor je aankoopt, is het altijd verstandig om prijzen van verschillende winkels te vergelijken. Benieuwd naar de kostprijs voor een inbouwhaard op maat van uw woning? Vraag nu vrijblijvend prijzen aan via onze offertepagina.

inbouwhaarden prijs

 

Voordelen inbouwhaarden

Inbouwhaarden zijn een streling voor het oog. Ze zijn mooi ingebouwd en zien er afgewerkt uit. Ze zijn één met de muur, waardoor je ruimte groter lijkt. En toch stralen ze gezellige warmte uit. Inbouwhaarden passen in elk interieur. Je kan ze verkrijgen in klassieke of moderne afwerking.

inbouwhaarden voordeel

 

Offertes voor haarden/kachels ontvangen?

Kies voor een professionele plaatser en verzeker jezelf van een correcte uitvoering van de werken. Via onderstaand formulier ontvang je vrijblijvend prijsvoorstellen en advies van maximaal 3 vakmannen actief in jouw buurt.

  • Gratis
  • Vrijblijvend
  • Vergelijk & Bespaar
  • Professionele plaatsers